Política de privacitat

CONGELATS PALAMÓS, S.A., (PEIXOS DE PALAMÓS), es compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixin a aquesta web i/o qualsevol dels seus serveis. La utilització de la web i/o de qualsevol dels serveis oferts per PEIXOS DE PALAMÓS implica l'acceptació per l'usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privacitat i que les seves dades personals siguin tractades segons s'estipula en ella. Si us plau, tingui en compte que tot i que hi pugui haver enllaços de la nostra web a d’altres webs, aquesta Política de Privacitat no s'aplica a les webs d'altres companyies o organitzacions a les que la web estigui redirigida. PEIXOS DE PALAMÓS no controla el contingut de les webs de tercers ni accepta qualsevol responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d'aquestes webs.

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament Congelats Palamós, SA
NIF: A17056557
Polígon industrial camp de la Rutlla 2, 17230 Palamós
E-mail: peixos@peixosdepalamos.com
Finalitat del tractament Oferir i gestionar els nostres serveis de comercialització de peix i marisc.
Legitimació Consentiment obtingut de l’interessat.
Execució del contracte de serveis.
Destinataris Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets de les persones Els interessats tenen dret a exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant la seva sol•licitud a la nostra l’adreça.
Termini de conservació de les dades Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
Reclamació Els interessats es poden dirigir a l’AEPD per presentar la reclamació que consideri oportuna.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada a continuació a les "Qüestions sobre privacitat".

Qüestions sobre privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: CONGELATS PALAMÓS, S.A.
NIF: A17056557
Adreça: Polígon industrial camp de la Rutlla 2, 17230 Palamós
Tel.: 972318103
Email: peixos@peixosdepalamos.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

  • Tractem la informació que se’ns facilita per gestionar els nostres serveis de comercialització de peix i marisc.
  • En el cas que es posi en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte de la nostra pàgina web, les tractarem per gestionar la seva consulta.
  • Si ens dóna el seu consentiment també podrem tractar les seves dades per enviar-li informació sobre les nostres activitats, productes o serveis.
  • Al accedir a les nostres instal•lacions la seva imatge pot ser enregistrada mitjançant càmeres de videovigilància amb finalitats de control de seguretat.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

  • Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui usuari dels nostres serveis o en vulgui rebre informació, i després, durant el terminis establerts per complir amb les nostres obligacions legals, que en el cas documentació comptable i fiscal a efectes mercantils seran 6 anys, de conformitat amb l'Art. 30 del codi de Codi Comerç, i als efectes fiscals seran 4 anys, d'acord amb els articles 66 a 70 de la Llei general tributària.
  • Les imatges captades pel sistema de videovigilància es conservaran durant un mes.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La legitimació per tractar-les es troba en l’execució del contracte de serveis i en els consentiments que ens dóna. Respecte a aquella informació que sigui remesa per menors de 16 anys, serà requisit imprescindible que es faci amb el consentiment patern, del tutor o del legal representant del menor perquè les dades personals puguin ser objecte de tractament. Si no és així, el representant legal del menor ens ho ha de comunicar tan aviat com en tingui coneixement. Pel que fa a la captació d'imatges pel sistema de videovigilància, la legitimació ve donada per l'interès legítim de preservar la seguretat de les persones i béns.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no les seves dades personals.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les que es van recollir.
  • En determinades circumstàncies els interessats podran sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • També, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar-les, excepte per motius legítims imperiosos o per a l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Els interessats també tenen dret a la portabilitat de les seves dades.
  • Qualsevol interessat té dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics que l’afectin o que l’afectin significativament de manera similar.
  • Finalment, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control competent.

Com pot exercir els seus drets?

Enviant-nos un escrit adjuntant una còpia d’un document que l’identifiqui, a la nostra adreça física o a l’electrònica.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat, qui garanteix que les dades personals facilitades són certes i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació. Les dades que estiguin marcades amb un asterisc són obligatòries per poder donar-li el servei sol·licitat.

Quines dades tractem?

Les categories de dades que podem tractar són:


  • Dades de caràcter identificatiu
  • Adreces postals o electròniques

En el cas del sistema de videovigilància:

  • Imatge

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.

Utilitzem cookies?

Utilitzem cookies durant la navegació a la nostra web amb el consentiment de l’usuari. L'usuari pot configurar el seu navegador perquè l'avisi de la utilització de cookies i per evitar-ne el seu ús. Si us plau, visiti la nostra política de cookies.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Apliquem les mesures de seguretat establertes a l'article 32 del RGPD, per tant hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.


Algunes d’aquestes mesures són:


  • Informació de les polítiques de tractament de dades al personal.
  • Realització de còpies de seguretat periòdiques.
  • Control d'accés a les dades.
  • Processos de verificació, avaluació i valoració regulars.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i visualització del lloc web, i per recordar preferències dels usuaris. En continuar navegant, accepta el seu ús. política sobre cookies

Política sobre Cookies

El nostre lloc web utilitza una tecnologia anomenada "cookie", amb la finalitat de poder obtenir informació sobre l'ús del lloc web, millorar l’experiència de l’usuari i garantir el seu correcte funcionament.

Definició de Cookie

Una “cookie” és un petit fragment de text que els llocs web envien al navegador i que s'emmagatzemen en el terminal de l'usuari, (ordinador o dispositiu mòbil). Aquests arxius tenen la finalitat d'emmagatzemar dades que podran ser actualitzades i recuperades per l'entitat responsable de la seva instal•lació. Així, cada vegada que l'usuari torna a visitar el mateix lloc web, l'explorador recupera l'arxiu i l'envia al servidor del lloc web. Les cookies tenen diverses funcions entre les que s'inclouen, la de recollir informació sobre les preferències de l'usuari i recordar-la, i en general, facilitar l'ús del lloc web a l'usuari fent que el lloc sigui més útil al personalitzar el seu contingut.

Les cookies es poden classificar en base a diferents paràmetres:

1.- Titularitat: cookies pròpies i cookies de tercers: depenent de quina sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les cookies i es tractin les dades que s'obtinguin.

2.- Duració: cookies de sessió i cookies persistents: d'acord amb el termini de temps que romanen emmagatzemades al terminal de l'usuari.

3.- Finalitat: cookies tècniques, cookies de personalització, cookies d'anàlisi, cookies publicitàries, cookies de publicitat comportamental: d'acord amb la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes.

§ Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades , identificar la sessió o accedir a les parts web d'accés restringit.

§ Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el propi usuari defineixi . Per exemple, l'idioma , el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei o el disseny de continguts seleccionat.

§ Cookies d'anàlisi: Són aquelles que o bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar l'anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

§ Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en a qual es mostren els anuncis.

§ Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la que presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Cookies utilitzades al nostre lloc web

El nostre lloc web utilitza tant cookies pròpies, que són les enviades al seu ordinador i gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del lloc web, com cookies de tercers, amb la funció de servir per a la interacció dels usuaris amb nosaltres.

El nostre lloc web fa servir tant cookies temporals de sessió com cookies persistents. Les cookies de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l'usuari accedeix a la web i les cookies persistents emmagatzemen les dades en el terminal perquè siguin accedides i utilitzades en més d'una sessió.

Concretament les cookies que fem servir al nostre lloc web són:

Cookies pròpies:

Les cookies pròpies que fem servir en el nostre lloc web són de caràcter tècnic referents a la programació i la seguretat de la navegació, fonamentals per al funcionament del web, i també de personalització per recordar l’elecció de l’idioma de navegació.

Cookies de tercers:

Nom: NID


Titular: Google LLC.


Finalitat: Emmagatzema preferències de l'usuari en la visualització dels mapes de Google.


Durada: 6 mesos


Per obtenir més informació sobre les cookies d'aquest tercer pot clicar sobre l'enllaç que hi ha al seu nom.

Finalment, també s'utilitzen cookies de complement (plug-in) per intercanviar continguts socials.

Consentiment

Al navegar i continuar al nostre lloc web l’usuari estarà consentint l'ús de les cookies abans enunciades, pels terminis assenyalats i en les condicions contingudes en la present Política sobre Cookies.

Retirada del consentiment

L'usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de Cookies, per això haurà d'eliminar les cookies emmagatzemades en el seu equip utilitzant els ajustaments i configuracions del seu navegador d'Internet.

Modificació de la configuració de les cookies

L’usuari pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies de qualsevol lloc web, utilitzant el seu navegador. A cada navegador l'operativa és diferent, pel que pot consultar als següents enllaços la forma de fer-ho:

§ Internet Explorer: windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie="ie-10"

§ FireFox: support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

§ Chrome: support.google.com/chrome/answer/95647?hl="es"

§ Safari: www.apple.com/es/privacy/use-of-cookies/

§ Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

§ Safari para iOS (dispositivos iPhone y iPad): http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

§ Chrome para Android: https://support.google.com/chrome/answer/2392971?hl=es

§ Windows Phone: http://www.windowsphone.com/es-es/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

A més, també pot gestionar el magatzem de cookies al seu navegador a través d'eines com les següents:

Your online choices

Ghostery

Actualització de la política de cookies

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política sobre Cookies, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d'estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les cookies.

Data de l’ultima actualització: Maig 2019